Crowdfunding

TLDR

Help de podiumtechniek van Resistor te verbeteren door te doneren via resistorleiden.nl/monitors!

Podiumtechniek

Sinds de opening heeft Resistor gedraaid op deels tweedehands spullen. Op basis van onze ervaringen willen we nu investeren in betere podiumtechniek.

Specifiek willen we goeie stage monitors aanschaffen, zodat muzikanten zichzelf goed kunnen horen en we meer artiesten op het podium kwijt kunnen. Kortom, zodat we nog betere concerten kunnen organiseren. What's not to like?

Omdat we echt vooruit willen gaan, gaat het om een forse investering. In totaal gaat het om een bedrag van bijna € 11.000. En daarvoor zoeken we financiers...

Support je lokale podium

Inmiddels heeft het Qbusfonds een bijdrage gedaan en is een aanvraag bij een tweede fonds in behandeling. Daarnaast hebben al een aantal bezoekers en vrijwilligers gedoneerd. De teller staat, as we speak (26/09/2023), op € 4.180.

Ook jij kunt bijdragen aan betere techniek van je lokale podium. Doneer als je bij ons op bezoek bent of via resistorleiden.nl/monitors!

Je donatie helpt niet alleen direct om de financiering rond te krijgen, maar ook indirect door fondsen over de streep te trekken. Hoe dan ook waarderen we elke bijdrage, groot of klein!

Kriebels

Wanneer de campagne slaagt, en we de nieuwe spullen kunnen aanschaffen, organiseren we workshops, zodat onze huidige vrijwilligers de nieuwe techniek onder de knie te krijgen.

Kriebelt het bij jou ook om live aan de knoppen te zitten? Je bent meer dan welkom! Informeer via vrijwilliger-at-resistorleiden.